e-mail : humphreydirks@gmail.com

Photonic Red Light

 

Helende krachtMensPaardHondKatShop

ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ

De Photonic red light laser en gezondheidsproblemen bij het paard.

Met de Photonic red light laser kun je op een veilige manier jezelf en je paard behandelen. Het verlicht de pijn en versnelt de genezing, door de zaklamp op de pijnlijke plek te houden of door de acupunctuurpunten te stimuleren door de laser er op te plaatsen.

Het boek Equine Acupressure geeft je een beter inzicht in de pijn en het ongemak van je paard.

Het werkt als volgt; gezonde cellen vibreren bij ongeveer 660 nanometer. Als het weefsel beschadigd is vibreren de cellen minder snel. Met de Photonic red light laser verhoog je het vibratie niveau weer, het versnelt de mitonchondriën in de cel waardoor de ATP productie toeneemt. ATP stuurt signalen naar de hersenen om endorfine, ontstekingsremmers en serotonine aan te maken. Ook wordt er collageen aangemaakt in het beschadigde weefsel. Door dit alles kan het lichaam zichzelf sneller genezen.

Hoe lang heeft een behandeling effect heeft ligt aan een aantal voorwaarden, of de behandeling meteen gestart is bijvoorbeeld, dan kan het zijn dat je aan 1 sessie genoeg hebt, met name bij acute verwondingen. Bij chronische aandoeningen zijn vaak meerdere sessies nodig. Wij adviseren om te beginnen met 8 sessies in twee weken. Dan tweemaal per week totdat de aandoening verdwenen is.

Wij raden aan om de red light laser gedurende 10 tot 30 seconden op de pijnlijke plek of het acupunctuurpunt te houden
.

Als je dieren behandelt zul je merken dat ze ontspannen en soms zelfs in slaap vallen. Ook kunnen ze gaan likken, kauwen of geeuwen tijdens de behandeling. Sommige dieren zijn uiterst gevoelig voor de red light laser en kan het enkele sessie duren voordat ze de laser aanvaarden. Hiervoor is de kortstondige aan/uit schakelaar ideaal.

De batterij is gemakkelijk te verwisselen door de onderkant van de laser er af te draaien.


De batterij gaat ongeveer 15 uur mee bij continue gebruik, het betreft een 123A lithium 3V batterij (wordt gebruikt in camera’s)


EEN VOORBEELD VAN TE BEHANDELEN PROBLEMEN:
 

Artritis
Rugpijn
Koliek
Hoest / Verkoudheid
Kribbebijten
Oprichten
Dampigheid
Immuunsysteem
Gewricht en hoefproblemen
Hoefbevangenheid
Spierspanning / verstuiking / krampen
Zenuwachtigheid
Pre en post performance
Vruchtbaarheidsproblemen
Zadelpijn
Littekens
Shock
Stijfheid
Peesletsels
West Nijl virus
en honderden meer!
 
Top line.

Heeft je paard hulp nodig voor zijn toplijn ? (hals en rug)
Weet je dat jouw rug een direct effect geeft op de toplijn van je paard ?
Dit is een revolutionaire behandeling gecombineerd met drie strek oefeningen om gelijk een verschil te voelen in je paard z'n rug, en jouw positie van rijden.