e-mail : humphreydirks@gmail.com

Photonic Red Light

 

Helende krachtMensPaardHondKatShop

ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
De red light laser en gezondheidsproblemen bij de mens

Met de Photonic red light laser kun je op een veilige manier jezelf en je (huis)dieren behandelen. Het verlicht de pijn en versnelt de genezing, door de laser op de pijnlijke plek te houden of door de

Acupunctuurpunten te stimuleren door de laser er op te plaatsen

 

De Photonic red light laser kan gebruikt worden in combinatie met traditionele therapieën zoals acupunctuur, maar je kunt de red light laser ook gewoon op de pijnlijke plek op zich gebruiken. De Photonic red light laser maakt gebruik van red light onder een bepaalde nanometer (660 nn) om een goede balans en energie te bevorderen voor een optimaal gezond lichaam. Het werkt heel simpel doordat je met de Photonic light  de acupunctuurpunten kunt stimuleren zonder gebruik te maken van naalden. Het kan gebruikt worden voor een scala van aandoeningen bij mens en dier. Het is veilig, makkelijk en effectief en zonder bijwerkingen.

 

Het werkt als volgt; gezonde cellen vibreren bij ongeveer 660 nanometer. Als het weefsel beschadigd is, vibreren de cellen minder snel. Met de Photonic red light laser verhoog je het vibratie niveau weer, het versnelt de mitonchondriën in de cel waardoor de ATP productie toeneemt. ATP stuurt signalen naar de hersenen om endorfine, ontstekingsremmers en serotonine aan te maken. Ook wordt er collageen aangemaakt in het beschadigde weefsel. Door dit alles kan het lichaam zichzelf sneller genezen.

 

Hoe lang heeft een behandeling effect heeft ligt aan een aantal voorwaarden, of de behandeling meteen gestart is bijvoorbeeld, dan kan het zijn dat je aan 1 sessie genoeg hebt, met name bij acute verwondingen. Bij chronische aandoeningen zijn vaak meerdere sessies nodig. Wij adviseren om te beginnen met 8 sessies in twee weken. Dan tweemaal per week totdat de aandoening verdwenen is.

 

Wij raden aan om de red light laser gedurende 10 tot 30 seconden op de pijnlijke plek of het acupunctuurpunt te houden

 

De batterij is gemakkelijk te verwisselen door de onderkant van de laser er af te draaien.

De batterij gaat ongeveer 15 uur mee bij continue gebruik, het betreft een 123A lithium 3V batterij (wordt gebruikt in camera’s)

 

Acupunctuur wordt gebruikt bij het bestrijden van onder anderen de volgende aandoeningen:
 

artritis

neck & rugpijn

verstopte holten

constipatie

allergieën

virussen

pijn

rimpels 

gewrichtspijn

depressie

hormoon onbalans
diabetes

oogpijn

hoge Bloeddruk 

spierkrampen

Kellie Sybersma
 
 
Ik ging naar het ziekenhuis op de ochtend na mijn ongeluk en werd meteen met spoed naar spoedeisende zorg gestuurd.
De dokter had het over plastische chirurgie en blijvende schade door, de wrijving was ik verbrandt aan de linkerkant van mijn gezicht.
Ik heb ervoor gekozen om het ziekenhuis te verlaten met slechts enkel antibiotica.
Mijn familie en ik begonnen aan de rit naar huis. Wat is er gebeurde gedurende de vier daagse rit naar huis?
Ik was in het bezit van een photonic red light, dus ik gebruikte het ongeveer 3 keer per dag, voor ongeveer 2 minuten per keer.
Tegen de tijd dat we thuis bereikte, zat bijna mijn gehele huid weer op mijn gezicht.
Mijn gezicht was letterlijk aan het veranderen en we zagen het helen.
Binnen een week waren de beschadigingen weg, volledig bedekt met de huid, en alleen nog een beetje verkleurd.
Binnen een paar weken was mijn gezicht weer helemaal normaal.
Zonder photonic red light weet ik niet wat ik gedaan zou hebben!