e-mail : humphreydirks@gmail.com 

Photonic Red Light

 

Helende krachtMensPaardHondKatShop
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ

DE HELENDE KRACHT VAN PHOTONIC RED LIGHT……

Hou je zoveel van je dieren dat als ze ziek zijn en pijn hebben, je ze zo snel mogelijk weer beter wilt maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons doel is om de helende kracht van de Photonic red light therapie onder ieders aandacht te brengen.

Photonic red light heeft samen met het Photonic red light therapie systeem, het complete Photonic light systeem dat u alle mogelijkheden biedt om uw huisdieren snel weer gezond te maken. Photonic red light werkt op alle weke delen letsels en biedt daarom hulp bij meer dan 90% van alle ziektes.

De Photonic red light therapie maakt gebruik van de Photonic red light technologie die snel werkt en veilig te gebruiken is voor iedereen en bovendien gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. U kunt hem zowel voor uw eigen gezondheid als wel voor de gezondheid van uw dieren gebruiken.

Voor de westerse medische wereld is deze technologie meer dan 20 jaar wetenschappelijk bestudeerd door onderzoekers die hun bevindingen hebben gepubliceerd in wetenschappelijke bladen.  Ze hebben het volgende geconstateerd:

 • Het vermindert de pijn door een verhoging van de endorfine productie, de natuurlijke pijnstiller, te stimuleren.
 • Het vermindert de ontsteking door de enzymen te onderdrukken die voor zwellingen, roodheid en pijn zorgen en door stimulatie van ontstekingsremmende enzymen te bevorderen.
 • Cellulaire regeneratie door het stimuleren van de mitochondriën in de cel, de ATP productie wordt verhoogd. Door de verhoogde ATP productie kunnen beschadigde cellen voedingsstoffen opnemen om de giftige stoffen sneller te elimineren.
 • Het verhoogt de lymfedrainage
 • Het verbetert de bloedsomloop
 • Het versnelt de genezing
 • Het ontspant strakke spieren en biedt snelle ontspanning bij spierkrampen
 • Het verhoogt de productie van antilichamen in het bloed zodat het lichaam meer weerstand kan bieden tegen virussen.
 •  Het verhoogt de collageenproductie, het primaire eiwit dat van vitaal belang is voor de structuur van pezen, botten, huid, tanden en kraakbeen.
 • Het regelt het serotonine niveau, serotonine werkt als een mediator van ontstekingen en allergische reacties. Het speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling en het stimuleert een sterke hartslag. Het bevordert ook het slaapproces en bestrijdt depressies.

De Photonic red light kan ook worden toegepast bij een holistische behandelwijze:

 • Het stimuleert de acupunctuurpunten die het lichaam aanzetten tot een  natuurlijke genezing en verbetering van het functioneren van het lichaam.
 • Het zorgt voor een balans van Chi. Chi, de levenskracht van het lichaam zonder welke levende wezens zouden sterven.
 • Het voorkomt blokkades in de meridiaan lijnen, de energie kanalen stromen in patronen door het lichaam en de huid. Deze energiekanalen, meridianen genoemd zijn als een soort plantenwortels die zich voeden door het lichaam van vocht en de weefsels van voedingsstoffen te voorzien. Een obstructie in de meridianen is als een dam in een rivier die voor een blokkade zorgt.
 • Chakra work. Er zijn zeven fysieke chakra punten met ongeveer een honderdtal kleinere secundaire punten. De kleinere punten worden soms meridianen en acupunctuurpunten genoemd. Chakra’s spelen een belangrijke rol in uw gezondheid en welzijn als ze uit balans zijn.


De Photonic red light, een onverwoestbaar ontwerp!
 

De photonic red light is robuust gebouwd om te voldoen aan de eisen van eigenaren van paarden en gezelschapsdieren. De Photonic red light gaat uren mee op één enkele batterij. De photonic red light is superieur gestileerd voor compromisloze prestaties en kwaliteit.

Wat maakt de Photonic red light laser zo bijzonder?

Milliwatts. Dit is de “motor” die het licht aandrijft. De Photonic red light heeft  90 milliwatts.

Millicandela Dit is de helderheid van de lamp. De Photonic red light heeft 20.000 millicandela.

Formaat  De Photonic red light is klein en zodoende kan hij ook gebruikt worden op moeilijk bereikbare plekken zoals bv onder de staart van het paard  in geval van koliek. Het is klein maar wel krachtig genoeg om een groot oppervlak te behandelen.

Gewicht Het gewicht van de Photonic red light is ook een pluspunt. Omdat hij op maar één batterij werk is hij lekker licht en kunt u hem zonder probleem altijd en overal mee naar toe nemen. De Photonic red light is schokbestendig en zo goed als onverwoestbaar.

Nanometer Dit is de golflengte waarin licht wordt gemeten. Voor therapeutisch gebruik moet het laser licht een bereik hebben van 660 nanometer. Bij een lagere nanometer moet je langer behandelen en kan er niet zo diep behandeld worden. Bij een hogere nanometer verliest het de therapeutische behandelwaarde en is behandeling zelfs niet zonder risico. De Photonic red light heeft met 660 nanometer precies het goede bereik voor  een therapeutische behandeling.